Maaltijdbezorger overvallen

0

Een 21-jarige maaltijdbezorger uit Haarlem is zondagavond rond 21.45 uur op de hoek van de Oslostraat en de Kopenhagenstaat overvallen door een aantal jonge mannen. Ze gingen er vandoor met zijn portemonnee en de maaltijden.

De politie kreeg een melding dat een groep jonge mannen zich verdacht gedroegen. Terwijl agenten er heen reden, zag de meldster dat een maaltijdbezorger werd overvallen. Diverse eenheden van de politie gingen ter plaatse maar de verdachten waren al te voet gevlucht; met de portemonnee van het slachtoffer en de maaltijden die hij zou bezorgen.

Getuigen
De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart. Agenten zochten in de omgeving naar de daders en zetten een speurhond in. Getuigenverklaringen werden opgenomen en er is op en rond de plaats van de overval een buurt- en sporenonderzoek verricht. De jonge mannen zijn echter nog niet aangehouden. Heeft u iets gezien dat verband kan houden met deze overval of hebt u meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.