Vrouw mishandeld; getuigen gezocht

0

Op de Rozenstraat in Haarlem is woensdagavond 14 september een 27-jarige vrouw mishandeld. Tussen 21.45 en 22.00 uur werd zij door een man tegen haar hoofd geslagen. De vrouw kwam uit de richting van het station en liep in de richting van het Kenaupark toen de man haar ter hoogte van het park aansprak.

Vervolgens trok hij de vrouw aan haar haren en sloeg haar tegen haar hoofd. Door te gillen trok de vrouw de aandacht van een fietser die het slachtoffer daarna te hulp schoot.

Van de dader is het volgende signalement bekend:

  • man met een negroïde uiterlijk
  • kort donker kroes haar
  • amandelvormige ogen
  • ongeveer 19-21 jaar
  • ongeveer 1.80 meter lang
  • slank postuur

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van het incident of informatie hebben die de politie kan helpen bij het vinden van de dader. De politie in Haarlem is bereikbaar via tel. 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook, via tel. 0800-7000.