Getuigen van mishandeling gezocht

0

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 december plaatsvond op de Kleine Houtweg in Haarlem.

Omstreeks 01.10 uur fietste het 24-jarige slachtoffer met een aantal vrienden over de Kleine Houtweg. Zij kwamen uit de richting Heemstede. Op de Kleine Houtweg stond een groepje van drie personen met fietsen die de weg blokkeerden. Toen het slachtoffer vroeg of ze aan de kant wilden gaan, maakten e jongens ruimte. Nadat de groep was gepasseerd, zette een van jongens de achtervolging in en begon hij het slachtoffer uit te dagen. De drie jongens blokkeerden toen de weg van het slachtoffer waarbij deze door een van hen werd geslagen en geschopt. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op.

De politie verzoekt eventuele getuigen om zich te melden. De politie Haarlem is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.