Nieuwjaarsreceptie en nieuw seizoen Pletterij

0

Het voorjaarsseizoen van de Pletterij start traditiegetrouw met de Nieuwjaarsreceptie die de laatste vrijdag van januari wordt georganiseerd. Daarmee heeft de Pletterij de eer om de laatste nieuwjaarsreceptie in Haarlem te houden. Bij de nieuwjaarsreceptie van 27 januari zal de burgemeester van onze gemeente, Jos Wienen de aanwezigen toespreken. En tot die aanwezigen kan jij ook behoren, want een ieder die zich verbonden voelt met de Pletterij is van harte welkom.

Bij de bijeenkomst wordt ook een inkijk gegeven in het nieuwe seizoen bij de Pletterij. Opvallend daarin is het aantal internationale muziekacts. Er zijn nu er al zeven. Tekenend voorbeeld is het Amsterdam Wandelweiser Festival dat op 9 februari in de Pletterij van start gaat. Dit toont aan dat de faam van de Pletterij tot ver buiten de grenzen van Haarlem en zelfs tot buiten de grenzen van Nederland reikt. Dat wil uiteraard niet zeggen dat de Pletterij de Haarlemse wortels verwaarloost.

Ook in het voorjaarsseizoen zullen er Improsessies zijn met lokaal talent. Op het gebied van documentaire is er maandelijks het Doculab van de community van documentairemakers met een binding aan Haarlem.

Kijk op www.pletterij.nl voor het totale programma. Tot ziens op 27 januari bij de gratis toegankelijke nieuwjaarsreceptie aan de Lange Herenvest 122.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)