Paranormale jubileum avond bij EPC Kennemerland

0

Waarnemingen door medium Greet Vermeulen

Maandagavond 6 maart a.s. viert EPC Kennemerland haar 25 jarig jubileum met koffie, thee en gebak en het Haarlemse bekende medium GREET VERMEULEN, Greet gaat waarnemingen doen a.d.h.v. foto’s van overledenen.

Deze avond is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en vindt plaats in ons verenigingsgebouw Speeltuin Oost, Anna Kaulbachstraat 14A te Haarlem. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, einde ± 22.10 uur.

Info
www.epckennemerland.nl
info@epckennemerland.nl
www.facebook.com/EPCKennemerland

Het Ethisch Paranormaal Centrum Kennemerland te Haarlem stelt zich ten doel om belangstellenden op een ethisch verantwoorde wijze, in contact te brengen met de vele facetten van het paranormale. Onze vereniging houdt zich o.a. bezig met het verzorgen van paranormale avonden, waarop paragnosten, mediums en/of sprekers worden uitgenodigd voor het geven van readings en/of lezingen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)