Vechtpartij op de Planetenlaan

0

Bij een vechtpartij op de Planetenlaan in Haarlem liep een 14-jarige Haarlemmer vrijdag een gebroken pols op. De politie hield in de omgeving een 15-jarige jongen uit Haarlem aan. Een andere verdachte wordt nog gezocht.

Omstreeks 20.25 uur kwam het slachtoffer uit een supermarkt aan de Planetenlaan. Buiten werd hij, naar eigen zeggen, vanuit het niets bij zijn keel gegrepen en geschopt door twee jongens. Het slachtoffer sprong bij een vriend achterop de fiets, maar toen de twee verdachten achter hem aankwamen probeerde hij zich rennend in veiligheid te brengen. Dit lukte niet, want hij werd door de verdachten onderuit geschopt. Hierbij viel hij op zijn pols. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

De politie stelde een onderzoek in en trof één verdachte aan in de omgeving. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie zoekt nog naar de tweede verdachte.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)