Jongerendebat Generation Why in de Pletterij

0

Generation Why zet zich in voor jongeren door middel van onder andere coaching, workshops en het geven van trainingen op het gebied van bijvoorbeeld plannen, (cyber)pesten en studie- en toetsvaardigheden. Ook het boek Skillz zou jongeren een zetje in de juiste richting moeten geven.

In dit boek worden vaardigheden beschreven om jezelf te motiveren, planningen te maken en uiteindelijk je dromen uit te laten komen. Generation Why ziet in dat de maatschappij veel van jongeren vraagt. Ze helpen hen meer grip te krijgen op schoolprestaties en een concreet doel te stellen.

Op woensdag 15 maart gaan we in gesprek met Generation Why. Hoe help je jongeren om te gaan met de druk van de maatschappij? Een debat over de jongeren van nu, het onderwijs en hulporganisaties zoals Generation Why.

De avond begint om 20:00 uur, de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Reserveren is gewenst en kan telefonisch of via de website www.pletterij.nl. De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)