Zaak dode man op begraafplaats in Opsporing Verzocht

0

Op dinsdagavond 14 maart besteedt AVRO’s Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek naar de dode man die woensdagochtend 8 maart op de begraafplaats op de Kleverlaan in Haarlem werd aangetroffen. Het bleek om de 36-jarige Dumitru Sirbru te gaan uit Roemenië.

In het programma zullen beelden worden getoond van het slachtoffer van de avond voor zijn dood. De politie is op zoek naar personen die hem toen nog gezien hebben en heeft nog een aantal vragen rond het overlijden van Dumitru. Na sectie op het lichaam door het NFI houdt de politie ernstig rekening met een misdrijf.

NPO 1: 22.15 uur
Opsporing Verzocht is dinsdag 14 maart vanaf 22.15 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 15 maart rond 11.40 uur is de herhaling op NPO 2. Met je tablet, laptop of smartphone kan je ook kijken op live.politie.nl.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
Vorig artikelCafé Zanzara: Lentekriebels
Volgend artikelBevrijdingsrun: Vrijheid geef je door
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.