Café Zanzara: Lentekriebels

0

Lentekriebels, is de titel van de eerst volgende café Zanzara-avond die vol zit met zang, muziek en varieté. Het is Astrid Vrensen weer gelukt om Zanzara, het culturele open podium van Haarlem, vol met schitterende pareltjes te krijgen. Wederom met een internationale bezetting uit België, Ierland, Engeland en uiteraard van Nederlandse bodem.

Op het programma staan o.a. folk, klassiek, musical, koor, jazz en poëzie. Voor een compleet overzicht kunt u terecht op de geheel vernieuwde website cafezanzara.nl. Vrijdag 7 april a.s. belooft weer een feestje te worden en een gezellig avondje uit, bestel daarom snel uw kaarten want er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Hét feestje van Haarlem
Café Zanzara is een verrassende variété-avond met verschillende, korte optredens. Een spetterend duet, een fraai gedicht, een dramatische opera-aria, een instrumentale solo, een mooi luisterlied of een vrolijk musicalnummer… het kan zo maar voorbij komen. De bar is gedurende de gehele voorstelling open en zijn er heerlijke hapjes. Opgericht in 2014 opent café Zanzara vier maal per jaar haar deuren in het gebouw van Zang & Vriendschap op de Jansstraat 74 te Haarlem.

Info
Lentekriebels vrijdag 7 april 2017
Aanvang 20:00; Zaal open 19:30
Bij de zaal kan niet gepind worden
Entree € 12,50 reserveer tijdig via de website cafezanzara.nl

Adres:
Jansstraat 74
2011 RW Haarlem

Voor deelname en meer informatie zie de website cafezanzara.nl.

Advertentie