Storytrail stadswandeling door Haarlem

0

Zondag 9 en donderdag 20 april 2017

Op zondagmiddag 9 april en donderdagavond 20 april kunt u de bewogen geschiedenis van Haarlem beleven tijdens een Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad laat hij u genieten van een heerlijke mix van theater, historie, sagen en legenden.

De verhalenverteller laat u niet alleen de stad zien, maar ook de helden en heldinnen die er hebben gewoond. Neem bijvoorbeeld Laurens Janszoon Coster, uitvinder van de boekdrukkunst, die in Haarlem zeven standbeelden kreeg. Of Willem II, die het bijna tot keizer van Europa schopte. Of Pieter Teyler, die de stad zijn rijke verzamelingen schonk. En natuurlijk Kenau Hasselaer, die in de Tachtigjarige Oorlog de Spaanse soldaten deed sidderen van angst… U leert hen allemaal kennen tijdens deze spannende, vrolijke en heel gezellige verhalenwandeling.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 9 april om 14.00 uur en op donderdag 20 april om 20.00 uur. Verzamelen op de Grote Markt voor de Vleeshal. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7FL8964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)