Man aangehouden voor aanranding

0

De politie heeft afgelopen woensdag een 27-jarige Heemstedenaar aangehouden op verdenking van een aanranding in Haarlem.

Woensdagochtend werd een Haarlemse vrouw tijdens het hardlopen in de Haarlemmerhout door een man vastgepakt en onzedelijk betast. Hierna fietste de man weg en belde de vrouw direct 112 en gaf een goed signalement door van de dader.

De politiecentraliste van de meldkamer stuurde direct een Burgernetmelding uit waarna bruikbare informatie binnenkwam. De politie startte een onderzoek en wist woensdagmiddag een verdachte aan te houden: een 27-jarige man uit Heemstede. Hij werd buiten heterdaad en na toestemming van de Officier van Justitie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten.

De afdeling Zeden onderzoekt of de man verantwoordelijk is voor meerdere aanrandingen in Haarlem en omstreken. Een aantal vrouwen die de afgelopen periode melding of aangifte hebben gedaan zijn afgelopen dagen benaderd door de zedenrechercheurs.

Heeft u onlangs iets dergelijks meegemaakt en dit nog niet gemeld bij de politie? Meld u dit dan s.v.p. via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Advertentie