Harmen Duijvis “Zicht op Haarlem”

0

Het werk van een beeldend kunstenaar, die jarenlang zijn uitzicht in beeld brengt

De Haarlemse schilder Harmen Duijvis brengt reeds jarenlang het uitzicht van zijn dakterras in beeld. Dit dwingt hem om op uiteenlopende manieren het gegeven te vangen.

Het resultaat is een rijke schakering van seizoenen, momenten op de dag en technieken met steeds de Bavo en het Spaarne als onderwerp. Na vele jaren is een aanzienlijk en boeiend oeuvre ontstaan, dat hij tegelijkertijd op 2 locaties zal laten zien. Hierdoor krijgt U een mooi overzicht van zijn werk.

Van 2 tot 20 april is het werk uitsluitend in het ABC te zien. Op 20 april om 16 uur begint de gezamenlijke opening in het ABC Architectuurcentrum, waarna we om 17 uur naar de Grote of St.Bavokerk, Grote Markt 22 te Haarlem wandelen, waar we de bijeenkomst voortzetten te midden van het daar tentoongestelde werk. Hier zal de heer Willem de Winter een toelichting geven op het werk.

Info
Data: 2 april t/m 14 mei 2017
Opening: 20 april om 16 uur in het ABC en om 17 uur in de Bavo.
Locatie: ABC Architectuurcentrum, Groot Heiligland 47, Haarlem

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)