Politiek café over Israël en Palestina

0

Er zit geen vooruitgang in het vredesproces tussen Israël en Palestina. Is er nog zicht op een oplossing? En hoe moet het nieuwe Nederlandse kabinet zich opstellen in dit langdurige conflict? Op welke manier kan het vredesproces worden gesteund, mensenrechten worden gegarandeerd en voor ieders veiligheid worden gezorgd?

Daarover organiseren PvdA Haarlem, GroenLinks Haarlem en het Breed Palestina Platform Haarlem woensdag 24 mei een politiek café in de Pletterij. We bespreken de actuele ontwikkelingen en gaan in gesprek over de mogelijkheden voor vrede in Israël en Palestina.

De discussie wordt geleid door Bruno Braakhuis, oud-Tweede Kamerlid GroenLinks, en de sprekers zijn:

  • Jan Wijenberg, oud-ambassadeur in o.a. Jemen en Saoedi-Arabië en lid van de Buitenlandcommissie PvdA
  • Nico Schrijver, lid namens de PvdA van de Eerste Kamer, Voorzitter Commissie Buitenland, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking van de Eerste Kamer, delegatieleider Nederland van de Parlementaire Assemblee Raad van Europa

Het openbare debat vindt plaats in De Pletterij op woensdagavond 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur.

Vorig artikelDreefexposities: “In Stijl”
Volgend artikelAfval scheiden wordt steeds makkelijker
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.