Sjoel of shop jezelf op vakantie tijdens ShoppingNight

0

Op zaterdag 17 juni kan er in heel Haarlem weer geshopt worden tot middernacht. In de Kleine Houtstraat kunnen bezoekers tijdens het shoppen ook nog eens kans maken op drie te gekke prijzen.

Tussen 18.00 tot 24.00 uur staan er twee sjoelbakken van 5 meter lang en 1 meter breed. De sjoeler met de hoogste punten wint één van de mooie prijzen.

Ben je geen sjoelkampioen, geen enkel probleem. Naast de sjoelcompetitie maak je ook kans bij 28 Kleine Houtstraat ondernemers door een aankoop of een consumptie. Na de aankoop of de consumptie kan er een kaartje worden ingevuld met de persoonlijke gegevens waaruit de winnaars worden getrokken.

Wat valt er te winnen:

  • TUI reischeque ter waarde van 500 euro
  • Bungalowcheque ter waarde van 250 euro voor Center Parcs
  • 4 toegangskaarten voor Attractiepark Slagharen

De prijsuitreiking is op zondag 16 juli wat samen valt met de heropening van de Kleine Houstraat. Alle werkzaamheden zijn verricht en de prachtige nieuwe straatstenen liggen op hun plekje. Tijd voor een feestje op 16 juli aanstaande dus. De winnaars zullen van te voren op de hoogte worden gebracht.

Deelnemende winkels en horeca
Pierre Chocolaterie, Number Nine, Gnoom Design, PolkaDot, Faber schoenen, van der Linden schoenen, Tea My Dear, Foof, Vintage Curators, Attitude by Arjan, Bos Sappen & Salades, Klein Parijs in Haarlem, Revert, Kinki kappers, State of mind, XiXo, Green Papaya, Scampi, Subliem, Hennie Lasschuit, Bink Fournituren, Lots of Leuks, Hovingh Antiquariaat, Bojangles, Stadscafé Bar Boef, Pieterszn, Soellaart, Callysta Jewelry