Verkeerscontrole Kennemerstraat

1

Tijdens een verkeerscontrole op de Kennemerstraat in Haarlem zijn woensdag 7 juni tussen 14.30 uur en 21.00 uur diverse overtredingen geconstateerd.

Er werden in totaal 9 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het scooterrijden zonder helm en het overschrijden van de constructiesnelheid. Een voertuig werd buiten gebruik gesteld vanwege een niet betaalde boete. De belastingdienst inde ter plaatse 8000 euro en sleepte 6 auto’s af wegens openstaande vorderingen. Daarnaast werden er bij 7 bestuurders navorderingen opgelegd wegens het ontduiken van de motorrijtuigenbelasting.

De controles maken onderdeel uit van een reeks acties binnen het project Lelie. Binnen dit project werken Gemeente Haarlem, Politie, Openbaar Ministerie en Belastingdienst intensief samen. Dat gebeurt onder de vlag van het Regionaal Informatie- en Expertisecentrum Noord-Holland (RIEC). Deze samenwerking heeft als doel de veiligheid en leefbaarheid op en rondom de Schoterweg te verbeteren, en een eerlijk ondernemersklimaat te bevorderen.

1 REACTIE

Comments are closed.