Twee aanhoudingen voor drugshandel

0

Op vrijdagmiddag, rond 17.30 uur, heeft de politie twee mannen van resp. 19 en 59 jaar aangehouden voor het handelen en het in bezit hebben van verdovende middelen. Dit gebeurde op het Ripperdapark in Haarlem.

De 19-jarige Haarlemmer reed over de Nassaustraat en vanwege zijn gedrag viel de jongeman op bij surveillerende agenten. Zij besloten de man te volgen en zagen na enige tijd dat hij contact had met de 59-jarige Haarlemmer. Duidelijk was dat er iets over en weer werd gegeven. Dit was voor de politie aanleiding om de jongeman staande te houden maar deze wilde niet stoppen en ging er vandoor. Nadat de Haarlemmer werd klemgereden besloot hij te voet verder te vluchten. Na een korte achtervolging wist de agent de Haarlemmer in de kraag te vatten.

Tijdens de aanhouding probeerde de man zich nog te ontdoen van witte en bruine bolletjes maar dit werd door de agenten gezien. De bolletjes zijn in beslag genomen en de man overgebracht naar het politiebureau. De 59-jarige man werd ook staande gehouden en de politie trof bij hem meerdere bruine bolletjes aan. Ook deze man werd overgebracht naar het bureau en de bolletjes werden in beslag genomen.