Verdachte van inbraak aangehouden

0

De politie heeft vrijdagavond rond 22.00 uur een 42-jarige man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de Leidsestraat in Haarlem.

Toen de bewoners thuis kwamen betrapten ze twee inbrekers en ondanks een poging van de bewoners de mannen tegen te houden, gingen ze er vandoor. De politie kon één van de mannen, een Haarlemmer, in de omgeving oppakken. De andere inbreker is nog voortvluchtig.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)
Vorig artikelDrugs aangetroffen bij Haarlemmer
Volgend artikelMan beroofd na pinnen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.