Man beroofd na pinnen

0

Op zaterdagmiddag, rond 17.10 uur, is aan de Dreef in Haarlem een 29-jarige man beroofd na het pinnen bij een geldautomaat.

Het slachtoffer werd na het pinnen aangesproken door een hem onbekende man. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn tas met inhoud afstaan. De verdachte ging er daarna vandoor. Ondanks een zoekactie is de dader niet meer aangetroffen.

Getuigen
Getuigen of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. De verdachte is een man van rond de 1.65/1.75 centimeter lang met een gezet postuur. Hij droeg een spijkerbroek en een blauw petje.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)
Vorig artikelVerdachte van inbraak aangehouden
Volgend artikel81-jarige vrouw gerold na pinnen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.