81-jarige vrouw gerold na pinnen

0

Van een 81-jarige vrouw uit Haarlem is zaterdagmiddag rond 13.00 uur na het pinnen bij een geldautomaat een portemonnee gestolen.

Toen de vrouw korte tijd later haar portemonnee wilde pakken was deze verdwenen. Direct heeft de vrouw haar bankpas laten blokkeren. In die paar minuten heeft de dief toch de kans gezien te pinnen. Vermoedelijk is de pincode afgekeken tijdens het pinnen bij de geldautomaat. Het slachtoffer had een vrouw van rond de 50-60 jaar dicht achter haar zien staan toen ze aan het pinnen was.

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.

Vorig artikelMan beroofd na pinnen
Volgend artikelHennepkwekerij ontmanteld na tip
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.