Vita van Boost Producties eerste première nieuw seizoen Toneelschuur

0

Circustheater vol acrobatische trucs, illusie, dans en surrealisme
première op vrijdag 15 september

Het nieuwe circus heeft de laatste jaren de theaters veroverd, met Boost Producties als een van de belangrijkste voortrekkers. Na de fascinerende samenwerking met Jakop Ahlbom in ‘Man met Hoed’ brengt het gezelschap met Vita opnieuw een circustheatervoorstelling vol acrobatische trucs, illusie, dans en surrealisme.

Het speelt zich af in een pop-up decor. Door de kamer loopt een vrouw op haar handen. Dat is op het eerste gezicht wat vreemd, maar stilzitten lukt nou eenmaal niet. Ze wordt begroet door een vrolijk hondje, dat plotseling ruw wordt platgewalst door een inklappende tafel. Héél voorzichtig klapt de vrouw de tafel weer open. Vita heet de vrouw, ze is vernoemd naar het leven. Het verhaal begint vijf minuten voor haar veertigste verjaardag. Zodra ze je meeneemt in haar herinneringen, besef je waarom Vita is zoals ze is. De voorstelling eindigt om middernacht, als ze vermoeid en in haar eentje aan haar verjaardag begint. Maar dankzij het ophalen van herinneringen is ze niet echt alleen.

Vita van Boost Producties is te zien van wo 13 t/m za 16 sep, de première is op vrijdag 15 sep. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur in de Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem. Kaarten (vanaf € 14,50 / €16,50) zijn te koop bij de Toneelschuur, via www.toneelschuur.nl of 023 5173910.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)