In The Picture – vrijwilligerswerk in beeld in het Gasthuis van Museum Haarlem

0

Van 12 januari t/m 5 februari 2018 is in Museum Haarlem een kleine expositie te zien van dertig foto’s, gemaakt door acht amateurfotografen bij vrijwilligersorganisaties in de regio.

Het project In The Picture is een initiatief van Vrijwilligerscentrum Haarlem e.o. met als doel het prachtige werk dat vrijwilligers doen in beeld te brengen. Inmiddels zijn de fotografen in 2017 bij ruim twintig vrijwilligersorganisaties langs geweest. Vanwege het grote succes wordt het project dit jaar voortgezet.

Ook Museum Haarlem draait grotendeels op de enthousiaste inzet van vrijwilligers en is trots met deze hommage aan de talloze vrijwilligers die Haarlem en omgeving een beetje mooier maken. Museum Haarlem is gevestigd aan Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem, en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur, en op zondag en maandag van 12 tot 17 uur.