Rotaract Haarlem wordt officieel gecharterd

0

Word jij ons nieuwe lid? Ben je tussen de 18 en 35 jaar en wil je maatschappelijk betrokken zijn en daarnaast ook veel lol maken? Dan is dit je invite 4 the charter night voor vrijdag 23 januari, in het nieuwe Vooges Centraal om 20.30 uur.

Mocht je de club nog niet kennen; Rotaract is een Serviceclub van jongeren tussen de 18 en 35 jaar die zich inzetten voor het goede doel! Onze club bestaat nu een jaar en bestaat uit 7 gedreven leden. We komen 1x in de 2 weken samen in de Du Theatre waar we gratis gebruik mogen maken van de ruimte boven. Daar houden we onze vergaderingen en bedenken we leuke events! Die daarna natuurlijk uitgevoerd moeten worden dus we zijn als groep wel echt dedicated.

Het is vrijwillig maar het is zeker niet vrijblijvend 😉 Je krijgt daar dan ook wel heel wat voor terug: Uiteraard veel energie en plezier, want je bent voor het goede doel iets vets aan het neerzetten met een leuke groep. Maar ook een enorm netwerk want Rotaract is landelijk en internationaal! Dus we kunnen overal aansluiten bij events, workshops en congressen. Noem maar op!

Ben je geïnteresseerd? Bel dan naar 0630002194 en meld je aan voor de charter night om kennis te maken met onze groep.

Advertentie