Kikker in de Bibliotheek Haarlem Noord en Oost

0

Kikker in het voorleesuurtje

Van 21 tot en met 30 maart vieren we traditiegetrouw de Kikkertiendaagse. Het voorleesuurtje wordt dan extra gezellig. Je kan luisteren naar Kikkerverhalen, geschminkt worden en zelf kleuren. Kinderen van vier tot en met zes jaar zijn van harte welkom.

Wie kent hem niet…. Die gevoelige, vrolijke, domme verdrietige, dappere Kikker… een fantastische vriend om te hebben en te houden!

De schepper van de wereldberoemde Kikker, Max Velthuijs, overleed in 2005 – maar Kikker leeft voort! Op deze woensdagmiddagen organiseren we een echt Kikkerfeest. Kikker staat dan volop in de belangstelling. Je kan heerlijk luisteren naar de leukste Kikkerverhalen. Juliette Baljé kan je mooi schminken en daarna ga jíj creatief aan de slag met tekenen, kleuren, knippen en plakken.

Info

  • Woensdag 21 maart | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord | Kinderen van 4 t/m 6 jaar
  • Woensdag 28 maart | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Oost | Kinderen van 4 t/m 6 jaar

Voor meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.