Werken en leren in de zorg? Kom naar het Werk- en lerenplein!

2

Vrijdag 16 maart van 11.00 – 16.00 uur is er in het kader van de Week van Zorg en Welzijn een Werk- en Lerenplein op de markt Thuis in de Toekomst 2018 in winkelcentrum Schalkwijk.

Een markt met informatie over wonen, zorg en welzijn. Op deze informatiemarkt is ook een Werk- en Lerenplein ingericht met informatie over werken en leren in de zorg. Denkt u er al langer over om in de zorg te gaan werken? Heeft u misschien in het verleden in de zorg gewerkt of bent u al een tijdje uit het arbeidsproces? De zorgorganisaties in de regio zoeken mensen met én zonder ervaring.

Er zijn genoeg mogelijkheden om in de zorg aan de slag te gaan. Momenteel zijn er veel openstaande vacatures in de zorg en dit aantal zal alleen maar groeien. Op het Werk- en Lerenplein geven zorgorganisaties en opleiders uit de regio informatie. Bijvoorbeeld over BBL-trajecten, waarbij u direct in dienst komt en opgeleid wordt door een zorgorganisatie. U kunt met hen ter plekke een afspraak maken voor een mogelijk vervolg. Ook zijn er loopbaancoaches die samen met u naar uw mogelijkheden kunnen kijken. De toegang is gratis.

Meer info

2 REACTIES

Comments are closed.