Basaalcelcarci… wat?

0

Op zaterdag 2 juni is het nationale huidkankerdag. De dag dat de dermatologen van het Spaarne Gasthuis u uitnodigen om uw plekjes en vlekjes te laten controleren. Zonder verwijsbrief van de huisarts.

Huidkanker is de meest voorkomende soort kanker in Nederland. Het ontstaat meestal in het oppervlakkige deel van de huid. Basaalcelcarcinoom ziet eruit als een glad, glazig knobbeltje. Soms kunt u er kleine bloedvaatjes in zien. Hij groeit langzaam en zaait niet uit.

Weet u waar u op moet letten?
Naast het laten controleren van uw huid is het ook belangrijk meer te weten over risico’s en waar u zelf op kunt letten. In de wachtkamer zijn huidtherapeuten aanwezig die u hier meer over vertellen en uw vragen graag beantwoorden. Aan het eind van uw bezoek staat er een goodiebag klaar.

Locatie: polikliniek dermatologie, Hoofddorp

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)