Circus Hakim presenteert ‘Nestival’

0

Voorafgaand aan een nieuw theaterseizoen, met diverse workshops en aantrekkelijke acts, opent circus Hakim met een spetterend festival: Nestival.

Als de zomer ten einde loopt, in het weekeinde van 31 augustus en 1 september, kan Haarlem zich nog een keer laven aan dit vrolijke evenement aan de Korte Verspronckweg 7-9 te Haarlem.

Voor slechts 10 euro (voorverkoop via website €. 7,50) kun je je twee dagen tegoed doen aan workshops, streetfood, muziek, film, comedy en theater. Het is voor jong en oud ontdekken, doen en genieten geblazen, met o.a. Hakim, Dirk Scheele, Wijnand Stomp, Comedy Inc., Harry Slinger en de Haarlemse Bluesclub.

Circus Hakim bevindt zich op een onvermoed broeinest van culturele bedrijvigheid, gezelligheid en creativiteit. Het theater wil een smeltkroes te zijn van culturen maar ook van culturele activiteit. Hakim wil verbinden, en vooral kinderen met een sociale achterstand een kans geven zich te uiten en zichzelf te zijn, en biedt hen workshops voor film en theater.

Nestival wordt een kleinschalig, kleurrijk festival waar iedereen, ongeacht sociale status, zich thuis moet voelen, toegankelijk als een buurtfeest. Hoe meer mensen, hoe meer artiesten (wel of niet bekend), hoe meer verhalen, hoe beter. Kortom, mis het niet en ga dit meebeleven.