Spectaculair gratis programma jarige Toneelschuur tijdens Haarlem Cultuur Festival

50-jarig bestaan van de Toneel- en Filmschuur

0

In verband met het 50-jarig bestaan van de Toneel- en Filmschuur opent zij het Culturele Seizoen spectaculair met extra succesvoorstellingen van GOD VAN DE SLACHTING door Het Volk (wo 5 t/m vr 7 sep) en REVOLUTIONARY ROAD door Theater Rotterdam/ Toneelschuur Producties (do 6 en vr 7 sep). Op zaterdag 8 en zondag 9 september heeft de Toneel- en Filmschuur een bomvol programma voor alle leeftijden tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Het merendeel van het programma is gratis, voor een aantal voorstellingen geldt een toegangsprijs. Hieronder staat het programma in vogelvlucht, gedetailleerde informatie staat op de website: www.toneelschuur.nl.

Op zaterdagmiddag staan er theater en dans- previews van o.a. Orkater, Korzo Producties, Golden Palace en Servaes Nelissen op het programma. Voor gezinnen (4+) presenteren de Toneelschuur en Stadsschouwburg het hele weekend in de garage van de Toneelschuur de theatervoorstelling De vervelende bus. Laat je verrassen door deze fantasierijke voorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen, die zich letterlijk afspeelt in een bus!
Vanaf 20.00 uur vieren wij met Steef de Jong/Groots en Meeslepend de Haarlemse Cultuurnacht met zijn festivalvoorstelling SISI BOY (kaartverkoop via Haarlemse Cultuurnacht). Om 22.00 uur neemt VPRO’s Club 3voor12 het Toneelschuurcafé over met optredens van de Haarlemse indie-popmuzikant Floris Bates en de psych/soul popband Feng Suave.

Op zondag gaan de deuren om 9.30 uur open en kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens een Urban Dance dansworkshop (2+), terwijl (groot)ouders nog even rustig wakker kunnen worden met koffie aan de bar. Vanaf 10.00 uur beginnen de gratis (voorproefjes van) familievoorstellingen en films. Ook op zondag zijn er veel previews: onder andere van Conny Janssen Danst en Via Berlin&Cello Octet Amsterdam en Starring#21, dé jongerentheaterproductie van Toneelschuur Producties. Het weekend wordt afgesloten met de Schuurshow: de Culturele Talkshow van Haarlem, met muziek van Dos Hermanos! Maar er is meer: In de foyer van de Toneel- en Filmschuur staat een speelautomatiek waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Altijd prijs! Ben je 50 jaar oud of 50 jaar getrouwd, vier dan je jubileum met de jarige Toneel- en Filmschuur! Op vertoon van je paspoort en/of trouwboekje mag je gratis een kansje wagen. Ook geven de medewerkers van de Toneelschuur hun (persoonlijke) tips voor het komende theaterseizoen. Voor degene die snel beslist en een kaartje koopt: tot en met zondag 9 september 23.59u geldt voor de theatervoorstellingen die in de Toneelschuur geprogrammeerd staan Vroegboekvoordeel. Een korting die kan oplopen tot € 4,00 per kaart.

Info
Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem.
Het hele programma van het Haarlems Cultuur Festival staat op: https://www.toneelschuur.nl/haarlem-cultuur-festival en op http://haarlemcultuurfestival.nl/.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)