ANWB-winkel Haarlem krijgt volledige restyling

0

De ANWB-winkel in Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht 39 wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor tijdelijke haar deuren op zondag 30 mei. Vanaf zaterdag 5 juni gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.

De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om klanten en ANWB-leden nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen.

Klanten vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs.

Tijdens de werkzaamheden kunnen klanten en ANWB-leden voor producten, diensten en vragen terecht bij de dichtstbijzijnde ANWB-winkels in Hoofddorp of Beverwijk. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel.


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelTentoonstelling Constructing Worlds in de Vishal
Volgend artikelWerkzaamheden aan ‘groene golf’ op N208 (Westelijke Randweg/Delftlaan) Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.