Start nieuwe reeks klassieke films bij de Pletterij

0

Op woensdag 12 september start de nieuwe reeks klassieke films op de woensdagmiddag in de Pletterij. Lenie Peetoom heeft weer een gevarieerd programma samengesteld. We beginnen met La Vita è Bella uit 1997 met regie van Roberto Benigni en eindigen op 19 december met La Sconosciuta (2006) van regisseur Guiseppe Tornatore.

En tussen september en december zijn er internationale films van bijvoorbeeld Engelse, Franse, Amerikaanse, Duitse en Italiaanse makelij. Wat dacht u van Vertigo van Hitchcock, of Et Dieu… Créa la Femme met een onweerstaanbare Brigitte Bardot?

Maar ook opnieuw Margaret Atwood als Miss Marple en een film van regisseur Fassbinder, namelijk Effi Briest. In totaal vertonen we 13 films. Dit seizoen is er ook weer een Haarlem in Beelden en wel op 10 oktober aanstaande. Na het succes van vorig seizoen met beelden uit voormalig Nederlands Indië vertonen we op 14 november opnieuw filmbeelden uit dit deel van onze historie.

Info
De klassieke films op woensdagmiddag zijn een constante waarde in de programmering van de Pletterij en zeker de moeite waard om eens voor langs te komen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: € 4,00 per persoon en voor jongeren en houders van een Haarlem Pas € 2,50. De voorstellingen beginnen op woensdagmiddag om 14.00 uur.

Kijk voor de volledige programmering en reserveren op www. pletterij.nl.

De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem en is telefonisch te bereiken op 023-542 3540.