Laat je in oktober verrassen bij Circus Hakim

of je nu Gonnie & vriendjes of Memphis Gold fan bent...

0

In oktober gaat bij Circus Hakim de nieuwe theater maandprogrammering echt van start. Belangrijkste vaste waarden; Iedere 1e zondag OPEN BAK voor wie zijn of haar kunst op de bühne wil vertonen. Iedere 2e donderdag, Open Mic Comedynight georganiseerd door Comedy Inc. Iedere 3e zondag, peuter- & kleutertheater, ditmaal ‘Gonny en haar vriendjes’. Ook zijn er iedere maand theatersport-voorstellingen door Tartrek en natuurlijk Blues verzorgt door de Haarlemse Blues Club.

Op zondag 7 oktober vindt de eerste Open Bak plaats in het theater Circus Hakim. De Open Bak is van 15.00 tot 18.00 uur. Iedereen die zijn of haar kunst op het podium wil vertonen is welkom. Gelieve je wel even van tevoren via kantoor@circushakim.com aanmelden. Komende zondag belooft een eerste gevarieerde Open bak te worden, dus ook als je niet het podium wilt betreden, kom gerust langs. De toegang is gratis.

Op donderdagavond 11 oktober vindt de eerste in een reeks Open Mic Comedynights plaats. MC Stamatious Doulis kondigt ditmaal ondermeer Sergio Bunsee, Midge Hazewinkel, Nicky Roeg en Steven Stol uit zijn Conedy Inc.-stal aan. Kaarten kosten € 10,- en zijn online te bestellen.

Op vrijdag 19 oktober is de eerste XL-voorstelling van dit seizoen verzorgd door Mbition. Xplorer en Ndeavour. Allen teams van theatersport vereniging Tartrek. De entree hiervoor is € 7,50 en voor jeugd (tot en met 12 jaar) slechts vijf euro.

Op zondag 21 oktober vinden twee peuter en kleutervoorstelingen plaats: ‘Gonnie en haar vriendjes’ van Linday. Gonnie & vriendjes is een vrolijke poppenvoorstelling gebaseerd op de Gonnie-boekjes van Olivier Dunrea. De vroege voorstelling start om 09.30 en de tweede voorstelling om 10.30 uur. De entree is € 10,- (online voorverkoop € 7,50). Op deze zelfde zondag gaat ’s middags het dak van het theater eraf dankzij de Haarlemse Blues Club met Memphis Gold (USA), een rauwe bluesman uit Memphis, Tennesee. Entree daarvoor is vijftien euro.

Voor meer info, reserveringen, aanmelding of tussentijds ingeboekte voorstellingen, check www.circushakim.com.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)