Statement beveiliging burgemeester Haarlem

2

Burgemeester Jos Wienen: “Ik betreur het ten zeerste dat door de zorg over mijn veiligheid en de daarmee samenhangende ingezette beveiliging Haarlemmers, ambtenaren en bezoekers van onze mooie stad hier last van ondervinden of zich onveilig voelen. Politie en OM doen hun uiterste best om mijn taak als burgemeester in een veilige omgeving door te laten gaan. De maatregelen zijn ingezet om niet alleen mijn veiligheid te borgen, maar ook die van de ambtenaren en bezoekers. Blijft staan dat het kwalijk is om te constateren dat in onze open en democratische samenleving deze maatregelen op dit moment zo zichtbaar nodig zijn.

Advertentie

2 REACTIES

  1. Erg erg…. geen woorden voor.
    Sterkte voor alle betrokkenen.
    In het bijzonder voor onze burgemeester en zijn naasten.

Comments are closed.