Hoe hoort het eigenlijk?

De Dikke Ditz

0

Gek genoeg denken veel mensen dat etiquette alleen iets is voor de elite – of dat het hoogstens van belang is bij officiële gelegenheden en huwelijken. Dat is natuurlijk onzin!

In 1939 schreef Amy Groskamp-ten Have als eerste deze gedragsregels op voor een groot publiek. Inmiddels is er wel het een en ander veranderd. Deze geheel herschreven en herziene editie helpt ons op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en maakt ons vrijer in het maatschappelijke verkeer. Zo weet je zonder twijfel voor elke situatie de goede manier van handelen en verloopt elk sociaal contact soepel en prettig.

Reinildis van Ditzhuyzen, historica en schrijfster, studeerde geschiedenis en talen in onder andere Salzburg, Wenen en Barcelona. Ze is nog regelmatig te zien op tv en geeft voordrachten. Met deze luxe mid-price editie schrijft zij een complete gids over etiquette die voor iedereen toegankelijk is.

Info
Hoe hoort het eigenlijk?
De Dikke Ditz
Reinildis van Ditzhuyzen ISBN 978 9023 0154 51 € 15,00