Verhalenrestaurant: Pakjesavond

0

Ook in december is er weer Verhalenrestaurant in de Pletterij, georganiseerd door Petra van Dam. En wie die datum ziet begrijpt meteen waarom het thema pakjesavond is.

Welke herinneringen heb jij aan de pakjesavonden die je als kind hebt meegemaakt, of heb je een speciaal verhaal over wat de Sint voor jou of je familie heeft gedaan. Op dinsdag 4 december kunnen maximaal vijf mensen in tien minuten hun verhaal vertellen in het restaurant van de Pletterij. Bij vorige avonden heeft dat heel gevarieerde verhalen opgeleverd. Iedereen kan komen vertellen, van jong tot oud. Een muzikant houdt de tijd in de gaten.

De verhalenavond begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Daarvoor kun je om 18.00 uur aanschuiven voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’, die door enthousiaste vrijwilligers wordt bereid. De maaltijd kost € 6,–. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

Wil je komen eten en/of luisteren reserveer dan via www.pletterij.nl. Wil je zelf vertellen, neem dan contact met Petra van Dam op: peetvandam@outlook.com.