Haarlemmers gezocht voor beeldbank Gemeente Haarlem

0

Gemeente Haarlem gaat nieuwe foto’s maken voor de beeldbank. Daarvoor zoeken we Haarlemmers die het leuk vinden om in beeld te komen.

Het gaat bijvoorbeeld om foto’s waarop je ziet hoe mensen wandelen in een park, de hond uitlaten, hardlopen of skaten, met vrienden op stap zijn, met opa of oma in de speeltuin zijn of boodschappen doen in de buurt. Als bedankje krijgt u een cadeaubon van 20 euro. Ook zorgen we dat u de foto’s waarop u zelf staat digitaal krijgt.

Wie zoeken we?
Haarlem is een stad met veel verschillende bewoners en die diversiteit willen we ook in de foto’s laten zien. We zoeken daarom mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Interesse?
Stuur een e-mail naar stadskrant@haarlem.nl met daarin uw contactgegevens, een foto en wat meer informatie over uzelf. Bijvoorbeeld op welke dagen u beschikbaar bent en in welk stadsdeel u woont. Of u graag door de stad fietst, een hond heeft die mee op de foto kan of dat u regelmatig aan het hardlopen bent. Als u zich met een rollator, scootmobiel of in een rolstoel door de stad beweegt, horen we dat ook graag. We houden daar rekening mee met het inplannen van de fotoshoot.

Vindt u het leuk om samen met uw vrienden, partner, gezin, opa of oma, of iemand anders samen op de foto te gaan? Laat het dan ook weten!

Hoe gebruiken we de foto’s?
De foto’s komen in de beeldbank van de gemeente Haarlem. Dat betekent dat we ze bij allerlei communicatiemiddelen van de gemeente kunnen gebruiken. Denk aan berichten op de website, op sociale media of bij rapporten. Het kan ook zijn dat we ze meesturen bij een persbericht van de gemeente. In dat geval nemen we als voorwaarde op dat de media ze alleen bij dat specifieke persbericht mogen gebruiken.

We vragen alle modellen een toestemmingsverklaring te ondertekenen. Wanneer u niet meer wilt dat uw foto gebruikt wordt, kunt u die toestemming ook altijd weer intrekken.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)