Weer straatroof in Noord

0

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op vrijdagavond plaatsvond op de Generaal Spoorlaan in Haarlem (Noord).

Omstreeks 23.10 uur fietste een 16-jarige jongen uit Velserbroek over de Generaal Spoorlaan toen hij werd tegengehouden door twee jongens die zijn kostbaarheden van hem wilden hebben. Het slachtoffer werd bedreigd met een mogelijk steekwapen. Het slachtoffer werd vervolgens van zijn fiets getrokken, waarna hij klappen tegen zijn hoofd kreeg. Nog voordat er iets gestolen kon worden renden de verdachten weg, mogelijk doordat een man het slachtoffer te hulp kwam.

Signalement
De daders zijn mannen met een Arabisch uiterlijk. Beiden zijn tussen de 18 en 20 jaar oud. De ene dader is 1.80 tot 1.85 meter lang en heeft krullend haar. Hij droeg een basebalpet en een witte hoodie met daaroverheen een zwarte jas. De andere dader heeft een lengte van 1.70 tot 1.80 meter en eveneens krullend haar.

Getuigen
De politie in Haarlem is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)