Informatieavond over de cursus Sterk met Pijn

0

Eind maart 2019 start de cursus “Sterk met Pijn’. Deze cursus is bedoeld voor mensen, die chronische pijn hebben en die willen leren hoe ze met chronische pijn kunnen omgaan in hun dagelijkse leven.

De cursus is een initiatief van het samenwerkingsverband ‘Pijnpatiënten naar één stem’. Wilt u meedoen of meer weten over deze cursus? Kom dan woensdagavond 13 maart naar de informatieavond in het Spaarne Gasthuis.

Datum, tijd en locatie
Datum: woensdag 13 maart 2019
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Ruimte: Auditorium
Locatie: Spaarne Gasthuis, Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp

Aanmelden & informatie
Aanmelden voor deze cursus is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsen. Ook partners, ouders, familieleden zijn van harte welkom op de informatieavond. Aanmelden kan bij Miranda Baak via mirandabaak@sterkmetpijn.nl of 06-40145113.

Over de cursus
Op 26 maart start de cursus ‘Sterk met pijn’. De cursus is een gezamenlijk initiatief van het samenwerkingsverband ‘Pijnpatienten naar één stem’. In dit samenwerkingsverband werken zeer uiteenlopende patiëntenorganisaties zoals Hoofdpijnnet en Fibromyalgie en samenleving FES. Deze organisaties willen met de cursus mensen een steuntje geven en hen leren om zelf de regie te voeren over hun leven. Bijzonder aan deze cursus is dat hij begeleid wordt door mensen die zelf chronisch pijn hebben (gehad). Zij weten en begrijpen dus hoe het is om met pijn te leven.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Na 3 maanden is er een terugkom avond. De cursus zelf wordt gehouden in Dorpshuis ‘De Meerkoet’, Krabbescheerstraat 1, 2165 XG Lisserbroek.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)