Ontmoet elkaar tijdens het Lentefeest

Wijkplaats Haarlem organiseert gezamenlijk een tuinfeest, maar wat is de wijkplaats?

0

Bij de wijkplaats kunnen buurtbewoners met of zonder psychiatrische achtergrond meedoen aan activiteiten, vrijwilligerswerk, dagbesteding of trainingen in de wijk waar ze wonen. We letten extra op laagdrempelige toegang, goede begeleiding, kleine groepen en aantrekkelijke tarieven (vaak zelfs gratis). De plekken waar wijkplaats activiteiten worden aangeboden zijn veelal wijkcentra, maar er is ruimte voor andere, nieuwe locaties en initiatieven.

De Wijkplaats Haarlem bestaat uit een groep collega’s vanuit 6 verschillende organisaties. Zo worden allen krachten, ideeën en wensen gebundeld en staat de samenwerking waarbij iedereen tot zijn recht komt centraal. Met uiteindelijk het doel dat er voor iedereen ergens in en rondom Haarlem een geschikte en fijne plek is.

Programma Lentefeest
Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom, om 13.15 uur zal het feest officieel geopend worden. Om 13.30 uur starten er verschillende workshops en zijn er verschillende hapjes en drankjes.

Het aanbod is erg breed: sambal maken, zingen, schilderen, yoga, Kung Fu tot aan kweekbakjes maken en nog veel meer.

Kom kijken en meedoen met de workshops en leer de organisaties en de ontmoetingsplekken voor alle Haarlemmers kennen! En ga vooral genieten van het feest.

De Wijkplaats Haarlem wordt mogelijk gemaakt door o.a. Haarlem Effect, EcoSol Effect, Roads, RIBW- K/AM, Herstelacademie en GGZ- Ingeest.

Het volledige programma van het lentefeest zal maandag 13 mei 2019 op onze website staan, www.wijkplaatshaarlem.nl.

Info
Woensdag 15 mei van 13.00-16.00 uur
Locatie: EcoSol Effect De Nieuwe Werf, Werfstraat 8 te Haarlem
Gratis toegang

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)