Maaltijdbezorger beroofd van telefoon

1

Op maandagavond is een 15-jarige maaltijdbezorger in Haarlem slachtoffer geworden van een beroving.

Rond 19.35 uur fietste het slachtoffer via de Europaweg richting de Schalkwijkerstraat. Ter hoogte van de Schipholpoort zag het slachtoffer vier jongens staan. Deze jongens liepen het fietspad op en kwamen voor de fiets van de bezorger staan. Het slachtoffer moest stoppen en zijn telefoon afgeven. Toen de jongen dit niet deed griste één van de jongens de telefoon uit zijn zak. Hierna zijn de vier weggerend in onbekende richting. Het viertal is niet meer aangetroffen.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

1 REACTIE

Comments are closed.