Mamacafé

In de Bibliotheek Haarlem Noord

0

Ontmoet op woensdag 4 september andere (aanstaande) vaders en moeders van jonge kinderen tijdens het Mamacafé in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170).

Onder het genot van een kopje koffie of thee praten we met elkaar over onze kinderen. Hoe ze groter worden, over de peuterpuberteit en de combinatie van kinderen en werk. Natuurlijk krijg je ook leuke tips voor kinderboeken! Er is altijd een professional aanwezig die je vragen kan beantwoorden.

Vaak wordt er een thema in het zonnetje gezet. Loop gewoon binnen tussen 10:00 – 11:30 uur – aanmelden is niet nodig – en neem je baby of peuter gezellig mee. Het Mamacafé is gratis te bezoeken en wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Info
Iedere eerste woensdag van de maand | 10:00 – 11:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)