Wie wil nou niet de lente opgeruimd beginnen?

Mireille van Mourik/Refresh Organizing

0

Professional Organizer Mireille van Mourik van Refresh Organizing geeft in de Nationale Opruimweek (van 23 – 27 maart) het startsein van een reeks workshops; ‘Help …… waar begin ik met Opruimen?’. Iedereen die het lastig vindt om het huis georganiseerd en opgeruimd te houden, kan op deze manier op een laagdrempelige manier kennismaken met de kunst van het opruimen.

Deze opruimweek is in het leven geroepen door de NBPO; de beroepsvereniging voor Professional Organizers. Door het hele land worden activiteiten en workshops georganiseerd, zo ook in onze regio. Samen met collega Organizer Daphne Drupsteen neemt Mireille de deelnemers mee in de do’s en don’ts van het opruimen. Tijdens deze leerzame en interactieve workshop gaan de deelnemers aan de slag met het maken van een persoonlijk opruimplan.

Mireille van Mourik geeft dat het organiseren en opruimen van spullen vaak als lastig wordt ervaren. Door de jaren heen bewaren we graag én veel. Als je teveel spullen bewaart en vaak ook geen vaste plek in huis hebben wordt het steeds lastiger om het huis op orde te houden. Dan is het tijd voor actie! Helemaal ingewikkeld is het als je bijvoorbeeld spullen uit een nalatenschap hebt, waaraan veel herinneringen zitten. Tijdens onze workshops kunnen we dat wat in jaren is opgelopen, natuurlijk niet in één keer veranderen. Dit is een goed moment om één van onze workshops te volgen om zo een goede basis te leggen voor meer bewustwording en de tools aangereikt te krijgen om thuis effectief aan de slag te gaan.

Ben jij er bij op 25 maart in Haarlem óf 28 maart in Alkmaar? Meld je aan via het contactformulier op www.refreshorganizing.nl/Workshops.

Advertentie