La Place Haarlem Dreefzicht opent vandaag opnieuw de deuren

Gasten weer van harte welkom bij La Place Haarlem Dreefzicht voor volledig vernieuwd menu én lekkerste take-away

3

La Place opent vandaag opnieuw de deuren van haar restaurant in Haarlem Dreefzicht aan de N205. Naast een gevarieerd en uitgebreid zomermenu, biedt La Place een afhaalservice aan voor vertrouwde La Place klassiekers én heerlijke nieuwe gerechten. In La Place Haarlem Dreefzicht kunnen bezoekers vanaf nu weer elke dag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht voor een heerlijke maaltijd en zij hebben hierbij volop keuze uit het gevarieerde aanbod van ter plekke vers bereide producten. La Place Haarlem Dreefzicht heropent met een gloednieuw zomer- en koffiemenu met nóg meer keuze.

Nadat verschillende andere locaties in de afgelopen weken weer hun deuren konden openen, is La Place blij dat zij haar gasten óók in La Place Haarlem Dreefzicht weer kan verwelkomen. Deze zomer heeft La Place allerlei maaltijden en producten aan haar aanbod toegevoegd om gasten nog meer keuze te bieden. Zo is er een volledig vernieuwd sandwichassortiment, waarbij ook de La Place klassiekers in een nieuw jasje zijn gestoken. Gasten kunnen hun (seizoens)salade zelf samenstellen en er zijn smakelijke soepen. Ook is er een vernieuwd koffiemenu met nog meer keuze. De echte koffieliefhebber geniet deze zomer van diverse soorten Iced Coffee’s zoals de nieuwe Creamy Iced Coffee Caramello – een ijskoude latte macchiato met een vleugje karamel of een heerlijke cappuccino met havermelk.

Take Away
Bovendien wordt er vanaf nu ook La Place Take Away aangeboden bij La Place Haarlem Dreefzicht, zodat bezoekers gerechten of drankjes kunnen meenemen en onderweg of thuis kunnen nuttigen. “Het assortiment van de Take Away bestaat net als in het restaurant uit zowel vertrouwde La Place klassiekers, zoals sappen, salades, pizza’s en sandwiches, als uit allerlei nieuwe gerechten. Zo kunnen ook gasten die niet in het restaurant kunnen plaatsnemen, genieten van alle producten van La Place en kunnen zij de smaak van versgemaakt ervaren,” vertelt Chris Meijers, directeur van La Place.

Extra aandacht voor hygiëne
Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden bij La Place verschillende maatregelen. Bezoekers en medewerkers dienen minstens anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast wordt aan gasten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen. Ook kunnen zij niet alleen binnen, maar ook op het terras hun maaltijd consumeren, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderhoek. Verder kunnen de gasten van La Place gewoon gebruikmaken van de toiletten en is het La Place Extra Loyalty-programma weer actief.

Over La Place
Sinds 1987 is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals enkel met verse grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast 70 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Bali, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding B.V.

Advertentie

3 REACTIES

Comments are closed.