Expositie ‘Fotowedstrijd Haarlem 775’

0

Dit jaar heeft Haarlem 775 jaar stadsrechten. Fotogalerie De Gang wil dit mee vieren en schreef daarom een fotowedstrijd uit waar iedereen aan mee kon doen. Het thema van de wedstrijd is ‘Ongezien Haarlem’, met als doel om Haarlem op een minder gebruikelijke wijze in beeld te brengen.

Een jury koos uit de inzendingen de foto’s voor de expositie en bepaalde de winnaars. Deze jury bestond uit: Sander Stoepker, fotograaf en juryvoorzitter; Jos Wienen, burgemeester van Haarlem; Ann Demeester, directeur Frans Halsmuseum Haarlem; Herman Heijn, predikant Doopsgezinde Gemeente en Corine Honders, manager collectie bij Business Art Service.

Vanwege de RIVM-richtlijnen is een openbare opening van de expositie niet mogelijk. Vanaf 22 november bent u van harte welkom om de expositie te komen bekijken!

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
Fotogalerie De Gang is een initiatief van Doopsgezind Haarlem. De Gang vormt de toegang tot de verscholen Doopsgezinde kerk uit 1683. Door middel van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen thema’s van de buitenwereld en thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van Doopsgezind Haarlem.

Openingstijden: Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl.

Wij zijn ook op Facebook, Twitter en Instagram te vinden. Bezoek onze pagina op www.facebook.com of volg ons op twitter.com en www.instagram.com.

- Advertentie -
Vorig artikelMichel Rog beoogd opvolger Merijn Snoek als wethouder in Haarlem
Volgend artikelWaterschapsheffing 2021 vastgesteld door hoogheemraadschap van Rijnland
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.