Haarlem Marketing Campagne ‘Koop lokaal’ en steun de Haarlemse winkels

0

Haarlem Marketing is gestart met de campagne ‘Koop lokaal’. Bewoners worden zich bewust gemaakt van het belang om juist nu, zowel offline als online, de december aankopen te doen bij lokale winkels in Haarlem.

Middels de ‘Koop lokaal’ campagne worden bewoners via verschillende kanalen geïnspireerd om lokaal de december cadeaus in te kopen. Dit kan zowel online of in de winkel zelf. Doe dit bijtijds. Door je inkopen bij lokale ondernemers te doen worden in deze moeilijke tijd winkeliers, en daarmee uiteindelijk de hele stad, geholpen, volgens de voorzitter van Haarlem Centraal, René Kint.

Niet alle winkeliers hebben echter een webshop: sommige winkels in Haarlem kiezen bewust voor persoonlijke service. Offline winkelen blijft dus belangrijk maar het devies is wel: vermijd drukte, zoek de rustige dagen/tijdstippen om je aankopen te doen en bereid je bezoek aan de stad voor. Dit kan via de site; www.visithaarlem.com Voor het online winkelen bij lokale winkels zijn er diverse opties: kopen via de webshops van de winkels zelf, via het platform haarlemsewinkels.nl, of door te bestellen via sociale media (bij sommige winkels een mogelijkheid).

Cadeaus kopen bij favoriete winkels Juist nú december cadeaus kopen bij lokale ondernemers, dat is dit jaar essentiëler dan ooit. Met het unieke aanbod van de Haarlemse winkels kun je alle kanten op. Veel winkels in Haarlem hebben een webshop waar klanten terecht kunnen voor bijvoorbeeld schoenen, kleding en boeken. Door nu vast te beginnen met je inkopen vermijd je drukte in de stad óf bij de postbezorgers.

Online winkels verzameld
Op de website Haarlemsewinkels.nl worden zoveel mogelijk Haarlemse online shops verzameld zodat het totaalaanbod via één platform te bekijken en te bestellen is. Daarmee wordt de zichtbaarheid en het bereik van de winkels vergroot en de verkoop bevorderd.

Oproep
Staat jouw online shop nog niet op het platform Haarlemse Winkels maar zou je hiervan wel deel uit willen maken? Neem dan contact op via info@haarlemsewinkels.nl.

 

- Advertentie -