Burgemeester Wienen: “Kom niet rellen!”

0

Burgemeester Wienen: “Op basis van signalen tot oproep van illegale samenscholing en rellen op verschillende locaties in Haarlem roep ik met klem op hier geen gehoor aan te geven. Gebruik je gezonde verstand, bij overtreding loop je het risico op een boete en een strafblad. Ook ouders roep ik met klem op om hun kinderen thuis te houden. Het is voor niemand prettig, maar laten we het niet nòg onprettiger maken dan strikt noodzakelijk. Bij verstoring van de openbare orde wordt direct ingegrepen.”

Burgemeester Wienen heeft drie veiligheidsrisicogebieden, waaronder het hele centrum, aangewezen waar indien nodig preventief gefouilleerd kan worden.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelVijf aandachtspunten voor de btw-aangifte over het vierde kwartaal
Volgend artikelWeer rustig in de Europawijk in Haarlem na rellen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.