Vierde verdachte aangehouden in onderzoek naar straatroven

0

De recherche heeft in het onderzoek naar de berovingen in Haarlem en Heemstede een vierde verdachte aangehouden.

Tijdens het weekend van 15 tot en met 18 januari werden meerdere jongeren de dupe van een aantal straatrovers die hun slachtoffers dwongen om geld en goederen af te staan. Nadat de slachtoffers onder bedreiging hun goederen moesten afgeven, werden bij enkele berovingen de slachtoffers onder dwang naar een geldautomaat gebracht om daar voor de daders geld te gaan pinnen. De recherche stelde een onderzoek in dat afgelopen vrijdag leidde tot de aanhouding van 3 minderjarige verdachten.

Afgelopen maandag is een vierde verdachte aangehouden: een minderjarige jongen afkomstig uit Haarlem. Hij is ingesloten en ook zijn rol bij de straatroven wordt onderzocht.

De recherche zet het onderzoek voort.

Zie eerder bericht:

 

 

- Advertentie -