Feestelijke livestream finale Shoot Your Shot #16

0

Voor alweer de 16e keer organiseert de Filmschuur Shoot Your Shot, de filmcompetitie voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar uit Haarlem en omgeving.

Normaal is de finale van Shoot Your Shot razendsnel uitverkocht en visten er altijd mensen achter het net. Maar dit keer niet, want deze editie kan iedereen de grote feestelijke finale live streamen! Op zondag 14 februari om 15:00 uur kijk je vanaf de bank mee naar de 11 genomineerde films en de spannende prijsuitreiking. De uitreiking wordt gepresenteerd door Filmkrantjournalist Hugo Emmerzael en Schuurjongere Sterre Rutten. De winnaar van de eerste prijs krijgt een waardebon van Open Studio, waar verschillende professionele filmcursussen worden gegeven.

Over Shoot Your Shot
Shoot Your Shot is een project “uit eigen Filmschuur-keuken”, waarin jongeren de kans krijgen om hun filmtalenten te laten zien. Zij maken een film van minimaal 1 en maximaal 5 minuten rond een vaststaand thema. Om de fijne kneepjes in de vingers te krijgen volgen ze ook twee workshops onder leiding van professionals. Het thema dit jaar is: On/Off. Uit alle inzendingen zijn de 11 beste films gekozen, die in de grote finale strijden om de eerste prijs. Op onze website stellen de finalisten zich in korte filmpjes alvast aan je voor: www.filmschuur.nl/blogs/livestream-shoot-your-shot-16-op-zondag-14-februari.

De pagina waarop de livestream op zondag te zien is om 15:00 uur staat al online, de stream is vanaf 15:00 uur door iedereen te zien: www.filmschuur.nl/Livestream-finale-Shoot-Your-Shot-16. Deze livestream is gratis, een donatie wordt gewaardeerd.

 

 

- Advertentie -