Raadsvergaderingen donderdag 22 april 2021

0

Op donderdag 22 april vergadert de gemeenteraad niet om 19.30 uur maar om 18.30 uur en de vergadering vindt toch fysiek plaats in de coronaproof ingerichte raadzaal op de Zijlpoort. Het vragenuur vervalt, om meer tijd vrij te maken voor de besluitvorming.

Kijk op de raadsagenda waarover de raad besluiten neemt.

Alleen online meekijken
Bij de raadsvergaderingen mag in verband met corona geen publiek aanwezig zijn. U kunt de vergaderingen live volgen via de online uitzending. De uitzending kunt u ook achteraf bekijken.

 


 

 

- Advertentie -
BRONGemeente Haarlem
Vorig artikelVerdachte van mishandeling aangehouden
Volgend artikelGeweld tegen twee Haarlemse handhavers
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.