Pieter van het Oosten wordt BUUV van het Jaar 2021

0

Op donderdag 7 april is tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Wereld van Jansje de Haarlemmer Pieter van het Oosten ‘BUUV van het Jaar 2021’ geworden.

Er waren in totaal 13 BUUV’en van de Maand voor de jaarlijkse verkiezing genomineerd. Ze danken hun nominatie aan de bijzondere manier waarop ze zich hebben ingezet voor anderen via BUUV. Wethouder Marie-Thérèse Meijs (Zorg, Welzijn en Volksgezondheid) heeft de uiteindelijke ‘BUUV van het Jaar 2021’ bekend gemaakt.

Pieter (38 jaar): “Door de lockdown is mijn rijschool Afslag Haarlem van december 2020 tot maart 2021 dicht geweest. Op een dag zag ik oude mensen bij de bushalte staan wachten in de sneeuw en besloot daar iets aan te willen doen, mijn auto stond toch stil. Ik kwam op de website van BUUV Haarlem terecht. Daar bleken heel wat mensen te zijn die op de één of andere manier hulp met vervoer nodig hadden. Ik heb heel wat mensen naar Schiphol gebracht om hun vaccinatie te halen. Vooral toen het zo sneeuwde kwam ik heel goed van pas, ik hou van rijden in de sneeuw. Bijna alles lag plat en zo konden mensen toch hun prik krijgen.”

Lees hier het hele verhaal van Pieter.

 

 

 

- Advertentie -