Groots feest bij de Libelle Zomerweek

0

Patricia Paay opent feestelijk de 25ste editie van de Libelle Zomerweek. Al zingend warmt ze het publiek op met Happy Birthday Libelle. Waarna comédienne Pien Ankerman – al meer dan 20 jaar presentatrice – uit de uitbundige taart springt. Tot en met woensdag 25 mei viert Libelle het grootste vrouwenevent van Nederland.

In 1997 begon Libelle als eerste magazine met een festival voor haar lezers. Dit jaar overtreft de Zomerweek weer de voorgaande edities. Tijdens dit extra feestelijke jubileum is het beste van de afgelopen decennia gebundeld. En kunnen nog steeds 80.000 vrouwen hun hart ophalen.

Na twee jaar zijn we extra blij dat we weer een fantastische 3D versie van het magazine hebben weten te maken. Alle pijlers uit het magazine zijn hier in levende lijve te vinden. Voor ons als redactie ook echt weer heerlijk om onder onze lezeressen te zijn en hen dit evenement voor de 25ste te kunnen geven.” – Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle

WIE JARIG IS TRAKTEERT
Bezoeker ontvangen elke dag een feestelijk jubileumcadeau.

25 JAAR LIBELLE ZOMERWEEK
De 25ste editie van de Libelle Zomerweek biedt de hele week 400 stands, 15.000 workshops, masterclasses, modeshows, talks met auteurs, honderden shopping stands, photo booths, duizenden workshop plekken, nieuwscafé, make-overs én heel veel tuin- en wooninspiratie. Oude bekenden zoals Jan, Jans en de kinderen, kappersicoon Rob Peetoom en Het Kooktheater zijn ook van de partij. Net als de Libelle columnisten, redacteuren en vloggers.

Traditiegetrouw treden er tientallen bekende artiesten op als Mart Hoogkamer, Trijntje Oosterhuis, BENR, Bastiaan Ragas met Basband, OG3NE en Nielson. Qmusic zorgt dagelijks met de Afterparty voor een swingende afsluiter.

IN HET KORT
Wat: Libelle Zomerweek
Wanneer: Donderdag 19 t/m woensdag 25 mei 2022
Waar: EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen
Meer informatie: libellezomerweek.nl
Voorverkoop tickets: libellezomerweek.nl/tickets
Kosten dagticket: €20,95 (excl. € 2,95 servicekosten)

 

 

 

- Advertentie -