Beesten!

0

Heb jij altijd al op safari willen gaan om de meest bijzondere dieren te spotten? Kom dan op vrijdag 23 en zaterdag 24 september naar Centrum Schalkwijk. Je kunt ze daar dan namelijk zomaar tegenkomen.

Giraffen en een nijlpaard
Zo kun je plotseling oog in oog staan met levensgrote giraffen, struisvogels of een nijlpaard, die overigens allemaal even vriendelijk zijn en niets liever willen dan even een andere plek bezoeken dan de jungle of savanne waar ze normaal gesproken verblijven.

Verder wordt er getrakteerd, kun je leuke prijzen winnen, dierenverhalen luisteren of jezelf tot dier laten schminken. En wie zelf aan de slag wil, kan aanschuiven aan de knutseltafel, een tropische smoothie bij elkaar fietsen of de verdwaalde ontdekkingsreizigers helpen de weg naar de jungle terug te vinden.

Kom ook!
Het volledige programma van Beesten! op 23 en 24 september, vind je op de evenementenpagina van Centrum Schalkwijk en is leuk voor jong en oud.

Tip: vooral de zaterdagmiddag wil je niet missen. De beesten lopen eerst los van elkaar door Centrum Schalkwijk, maar zullen ergens tussen 15.00 en 16.00 uur een gezamenlijke parade lopen.

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie